Evenimente si noutati

23 Aprilie 2015

D-na Stancu GEORGETA isi sarbatoreste astazi ziua de nume. Colectivul caminului Santa Maria este alaturi de dansa cu cele mai frumoase urari de LA MULTI ANI!

Ziua de nastere

14 Aprilie 2015

D-na Mara a implinit frumoasa varsta de 84 ani. La multi ani!

Ziua de nastere

11 Aprilie 2015

Conducerea, impreuna cu varstnicii care beneficiaza de ingrijire in cadrul caminului de batrani Santa Maria Cristina,din oras Pantelimon, judet Ilfov, multumeste domnului Mihai Culeafa, presedinte al PNL Pantelimon-Ilfov, pentru initiativa de a ne vizita cu ocazia sfintelor sarbatori Pascale, si a darui cadouri constand in lenjerii de pat, cozonaci si felicitari, ceea ce au adus o raza de bucurie in sufletele noastre.

Portile caminului sunt deschise tuturor celor ce vor sa fie alaturi de batranii centrului nostru, ce sunt afectati de boli precum Alzheimer, demente mixte, depresii, accidente vasculare, Parkinson, cardiovasculare, diabet, renale.Martie 2015

Joi, pe 5 martie, bătrânii din caminul Santa Maria au avut parte de vizita unui grup de elevi de la International School of Bucharest, ce au sarbatorit impreuna cu acestia ziua de 8 martie, oferindu-le din suflet cadouri costand in dulciuri, ciocolata produsa personal de bucatarii scolii, produse de ingrijire personala si nu in ultimul rand flori ce au adus primavara in camin.

Veselia si inocenta acestor copii au adus bucurie pe chipurile si in sufletele celor trecuti de a doua tinerete. Unii dintre ei au fost emotionati pana la lacrimi.

“Ne pare bine că am fost vizitati de acesti tineri, ne-au înveselit, aducandu-ne aminte de atmosfera din familie”, a spus o pensionara de la Caminul Santa Maria.

Ca la orice petrecere s-a simtit voia buna prin muzica, dans si socializare. Acesti batrani au constientizat respectul acordat generatiei de varsta a treia.

Presedintele Asociatiei Crestine Santa Maria Cristina, d-na Nela Preda, multumeste scolii International School of Bucharest pentru surpriza placuta de care au avut parte rezidentii acestui camin, la initiative conducerii acestei scoli.


Informatii utile

Servicii Camin Santa MariaTariful este stabilit la sediul nostru in functie de nevoile rezidentului. Plata se face direct la sediul nostru. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati folosind urmatoarele mijloace.

Servicii Camin Santa MariaIn cadrul Caminului Santa Maria se pot face vizite pe toata perioada zilei.

Galerie foto Alimentatie Camin Santa Maria

Va invitam sa descoperiti Caminul Santa Maria printr-o galerie foto.

Mai multe informatii

Rezervare online Alimentatie Camin Santa Maria

Va oferim o modalitate rapida pentru rezervare, echipa noastra urmand sa va contacteze in cel mai scurt timp.

Mai multe informatii